Monday 13 December 2010

LIFE 1.3.

Divendres sopar típic irlandès a Coolmine a prop de casa, uns 2 kilometres. El pa és simplement deliciós. Cervessa negra, sidra i molts entrepans. El iogurt tambés és molt bo. I després de seguida cap a dormir perquè l'endemà tenia la party del company de la feina.




L'ajuntament de Dublin ha anunciat que les tres properes nits hi haurà restriccions d'aigua, i la justificació és que com cada any els propers dies abans de Nadal, el consum d'aigua s'incrementa moltíssim, sobre tot en pubs i restaurants. El que sobte és la gran quantitat d'aigua que baixa cada dia pel Liffey river i també rieres força abundants que hi ha al nord de la ciutat. Per cert , la qualitat de l'aire és excel·lent.
Detall de la qualitat de l'aire.


He descobert fa uns dies un excel·lent programa a la televisió (no recordo si a RTÉ o aTV3), anomenat "Hands on".  Tracta en cada emissió amb casos reals de com la gent sorda i/o muda poden trobar feina o crear el seu propi negoci amb èxit. Amb consells útils, entrevistes i intervenció de persones especialistes en diverses matèries (recerca de feina, autoestima, formació,...), i al final sempre expliquen alguna anècdota divertida relacionada amb aquest col·lectiu. Però ells afegeixen que aquest programa és útil per a tota la població desocupada. I a més és un bon programa per exercitar la comprensió de l'anglès amb accent irlandès perquè moltes intervencions estan subtitulades. Una gran descoberta!


Avui he patit una petita relliscada per culpa del gel. I és que malgrat que ja no hi ha neu i molt poc gel, a les zones més obagues encara romàn una mica de gel. I clar al baixar la guàrdia poden passar aquestes coses. Res de greu, tot bé!

Per altra banda la petita festa del passat dissabte a casa d'un company de feina, va anar molt bé. Amb moltes estones divertides, a destacar en Norbert, un irlandès molt divertit, que no reia quasi mai, però tenia un humor al estil Woody Allen. En Norbert és comercial/venedor i la seva gran afició és anar sempre una mica més begut del compte, això si només els dissabtes. I la seva dona deia que si, que efectivament només els dissabtes.





Tornada cap a casa

No comments:

Post a Comment